Die oordraagbaarheid van die chemiese stof wat afgeskei word tydens prikkeling van die vago-sympathicus-senuwees in die paddahart en die invloed van die ioon-verhoudings op hierdie oordraagbaarheid - Engelbrecht, F. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.