Die personalisme van Borden P. Bowne, met besondere verwysing na sy beskouing oor die immanensie van God - Du Toit, Thomas Naude,1922- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.