Die verhouding tussen kerk en staat aan die Kaap in die tyd van die Kompanjie (1652-1795) - Booyens, Bun (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.