Faktorstudie van die Suid-Afrikaanse Groep-verstandstoets en die Universiteit van Kaapstad Groep-verstandstoetse - Oosthuizen, J. H. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.