Munisipale finansies in die Kaapprovinsie met verwysing na enkele stede en dorpe - Du Plessis, L. W.(Louis Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.