n Antropometriese ondersoek gedoen op skooldogters van 6-16 jaar op Rustenburg - Nel, Leonora(Leonora Elizabeth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.