n Vergelyking van die kognitiewe prestasies van schizofreniese-, manies-depressiewe- en epileptiese pasiente - Naude, W. T. v. S.(Willem Tobias van Schalkwyk) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.