Primere-vaardigheidstoetse as aanduiding van bekwaamheid vir skrynwerkers en motorwerktuigkundiges - Schlebusch, B. J.(Barend Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.