Spoorwee en die konjunktuur in Suid-Afrika, 1910-1945 - Du Plessis, J. C.(Johannes Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.