Ondersoek na die invloed van losmaakoefeninge op die prestasie by hoogspring - Rossouw, G. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.