Pleospora herbarum (pers.) Rabh. (Conidiese stadium stemphylium botryosum wallr.) op patats - Du Toit, Johannes Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.