Swamlading van koringmonsters uit Wes-Kaapland met betrekking tot die moontlikheid van saadverspreiding van die veroorsakende organismes van voet- en wortelverrottings - Oelofsen, O. N (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.