Aspekte van die konstruksie en eienskappe van Geiger-Muller telbuise en bybehorende elektroniese skakelings met toepassing op kosmiese straal-navorsing en op die meting van baie swak radioaktiewe monsters - Du Toit, S. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.