Die invloed van gestremdhede op die motoriese reaksies : 'n eksperimentele ondersoek - Higgo, G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.