Die spesiale klasse van die Kaapse onderwysdepartement : 'n eksperimentele studie en kritiese beskouing - Heyns, N. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.