Die voorlopige standardisasie van 'n intelligensieskaal vir Afrikaans-sprekende studente - Malherbe, G. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit an Stellenbosch, 1948.