n Sosiologiese studie van herkoms : 'n ondersoek na die herkoms van 'gesinshoofde' in sewe munisipale gebiede in die Westelike Kaapprovinsie - Kamfer, Elizabeth J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.