n Studie van die invloed van oksaalsuur op die skynbare verteerbaarheid van lusernmeel en op mineraalstofwisseling by skape - Niemann, P. J.(Pieter Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1948.