Die Skrif en die rassevraagstuk : 'n eksegeties-dogmatiese ondersoek na die skriftuurlike beginsels vir rasse-verhoudinge - Raubenheimer, Ockert Stephanus Heyns (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1949.