Die verklaringsdrang : aestheties-komies en fragmentariese oorweging i.v.m. die verklarings-filosofie in die rigting van 'n eksistensiele dialektiek - Oosthuizen, Daniel Charl Stephanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- Stellenbosch University, 1949.