Die verskil in die openbaring van bepaalde persoonlikheidstrekke by sekere groepe jeugdiges, wat sestien jaar oud, of ouer is - Murray, C. H. de C.(Charles Henry de Coligny) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.