Kleur en voortplanting : die invloed van die omgewingskleur op die voortplantingsvermoe van die soogdier - Stegmann, E (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.