n Studie van die samestelling van melk (vet, vet-vrye-droestof, eiwit en kaasstof) en die kaasproduksievermoe van die melk - Greyling, C. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1949.