Die betroubaarheid van die belangstellingsvraelyste van die Kaapse Departement van Openbare Onderwys se beroepsvoorligtingsdienste - Pretorius, J. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.