Die invloed van emosionele labiliteit op die prestasies in 'n aantal beroepstoetse - Burger, C. J.(Christiaan Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.