Die junior hoerskool-idee in Suid-Afrika : met spesiale verwysing na Kaapland - Ebersohn, F. J. U (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.