Die sosio-ekonomiese aanpassing van agt-en-sewentig blanke jeugdiges (manlik) wat in Kaapstad en omgewing werksaam is, en wat gesertifiseerde en nie-gesertifiseerde inrigtings aldaar gedurende 1943 en 1944 verlaat het - Jordaan, Gerhardus P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A. Maatskaplike werk) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.