Die verband tussen intelligensie en leesbekwaamheid in die moedertaal en in die tweede taal - Lorenz, H. R. T (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.