Emosionele labiliteit : 'n eksperimentele ondersoek - Van der Merwe, J. D. G.(Johan David Gerhardus),1926- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil_) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.