Gedifferensieerde onderwys vir jeugdige adolessente, en die aanpassing van die aanbevelings van die De Villiers-verslag by die onderwysstelsel van Kaapland - Du Toit, S. F.(Stephan Francois),1897- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.