Konservatisme-liberalisme in die godsdiens by universiteitstudente : 'n eksperimentele studie - Du Plessis, S. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.