n Kritiese beskouing van die Babcock- en Gerbermetodes vir vetbepaling by volmelk - Lombard, S. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. (Agric.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.