n Vergelykende studie van die 'Kuder voorkeur rekord' en die Kaapse Onderwysdepartement se belangstellingsvraelyste A, B en C - Griesel, J. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.