Sekere verstands- en belangstellingsmetings en hul waarde vir beroepsvoorligting aan universiteitstudente - Oosthuizen, J. H. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.