Stroming van vloeibare en gasvormige swaeldioksied deur 'n mondstuk en van mengsels van lug met swaeldioksied deur 'n pyp - Earle, P. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1950.