De wederzijdse handel in landbouwproducten tussen de Unie van Zuid-Afrika en Nederland 1910-1949 - Moll, J. W.(Johan Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.