Die Bo-Bergriviervallei : 'n ekonomies-geografiese verhandeling - Coetzee, J. A.(Jacobus Andreas),1924- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.