Die Christelike sending as ontstammingsfaktor in Basoetoland : 'n ondersoek na die akkulturiserende invloed van die Christelike Sending op die Basoeto - Krige, W. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.