Die geldigheid van die leerlingvraelys : sosiale aktiwiteite, vir meisies - Langenhoven, C. J. S (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.