Die internasionale temperatuurskaal en akkurate weerstandstermometrie tussen 0 [grade] en 660 [grade] C. - Marais, D. J.(Daniel Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.