Die invloed van bemesting op die opneembare stikstof in twee grondtipes onder wingerd - Burger, Roelof du T. (Roelof du Toit) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1951.