Die invloed van intelligensie op die gebruik van die tweede taal by leerlinge in die primere skool - Oosthuizen, J. P.(Jacoba Petronella) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.