Die verspreiding van die bevolking in 'n gedeelte van die Oostelike Kaapprovinsie - Jansen, J. P.(Johannes Petrus),1923- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.