Infiltratie als physisch verschijnsel : met een leiddraad voor het bouwen van een North Fork infiltrometer - Busschbach, E. J. van (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteitvan Stellenbosch, 1951.