n Groepverstandstoets vir Afrikaanssprekende leerlinge in standerds I, II, III, IV en V - Kruger, C. F.(Cornelius Francois) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.