n Studie van die bloedprent en die histologiese afwykinge in verskillende organe tydens silikotiese toestande opgewek met piezo-elektriese en nie-piezo-elektriese vorms van silika - Heydenrych, J. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.