Ondersoekinge oor akute atiaminose by die wit rot (Mus norwegicus) met spesiale verwysing na: (i) die moontlikheid van 'n neurogeniese grondslag van die sindroom, (ii) rantsoenprobleme, en (iii) haarkleedbeskadiging soos veroorsaak deur ontoereikendheid van die rantsoen - Dreyer, J. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1951.