Die aanstelling en diensvoorwaardes van Blanke onderwysers onder die provinsiale administrasies en Suidwes-Afrika : 'n vergelykende studie - Lotz, M. E (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.