Die probleem van gedifferensieerde opvoeding met spesiale verwysing na die nuwe junior sekondere kursus van Kaapland - Malherbe, G. H.(Georg Hugo),1919- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.