Die salarisgeskiedenis van die blanke onderwys in die openbare skole in Kaapland sedert Unie - Eksteen, F. R. L. N.(Frederik Ryk Ludolph Neethling),1925- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1952.